Sri Lankansk mad på dansk: Spidskålsalat med sennepsfrø

Spidskålsalat med sennepsfrø

Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:

Alle retter serveres med ris

Ingredienser

  • 1 lille spidskål
  • 1 rødløg
  • 2 spsk. sennepsfrø
  • 1 limefrugt
  • Salt
  • Peber
  • 1 spsk. rapsolie

Fremgangsmåde

  1. Skær spidskålen i fine strimler.
  2. Pil rødløget og hak det groft.
  3. Mal sennepsfrøene i en morter.
  4. Opvarm olien i en gryde.
  5. Tilsæt rødløg, spidskål og sennepsfrø og lad det svitse til kålen er gennemsigtig.
  6. Tag gryden af varmen, og tilsæt saften af limefrugten.
  7. Smag til med salt og peber.
Billede af Spidskålsalat med sennepsfrø
Spidskålsalat med sennepsfrø