Sri Lankansk mad på dansk:
kød, fisk og æg

Chilifrikadeller

Billede af Chilifrikadeller
Chilifrikadeller

Chiligryde med hakket oksekød

Billede af Chiligryde med hakket oksekød
Chiligryde med hakket oksekød

Foreller i karrysauce

Billede af Foreller i karrysauce
Foreller i karrysauce

Karrykylling (Chicken Curry)

Billede af Karrykylling (Chicken Curry)
Karrykylling (Chicken Curry)

Korianderkylling

Billede af Korianderkylling
Korianderkylling

Krydret oksegryde

Billede af Krydret oksegryde
Krydret oksegryde

Laksekoteletter i sennepssauce

Billede af Laksekoteletter i sennepssauce
Laksekoteletter i sennepssauce

Lammekoteletter i tomatsauce

Billede af Lammekoteletter i tomatsauce
Lammekoteletter i tomatsauce

Rejer i karrysauce

Billede af Rejer i karrysauce
Rejer i karrysauce

Skinkekød med kardemomme og kanel

Billede af Skinkekød med kardemomme og kanel
Skinkekød med kardemomme og kanel

Tunsteaks

Billede af Tunsteaks
Tunsteaks

Æg i krydret sauce

Billede af Æg i krydret sauce
Æg i krydret sauce