Sri Lankansk mad på dansk: Cashewnødder med chili

Cashewnødder med chili

Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:

Alle retter serveres med ris

Ingredienser

  • 200 g cashewnødder (ikke saltede)
  • 2 tsk. tørret, knust chili
  • 2 store løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 limefrugt
  • Salt
  • Peber
  • 1 spsk. olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Pil og hak løg og hvidløg groft
  2. Varm olien op på en pande
  3. Svits løg og hvidløg til løget er gennemsigtigt
  4. Tilsæt cashewnødder og knust chili
  5. Lad blandingen svitse et par minutter til cashewnødderne begynder at få farve
  6. Tilsæt saften fra limefrugten
  7. Smag til med salt og peber
Billede af Cashewnødder med chili
Cashewnødder med chili