Fyldte peberfrugter
Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:
Alle retter serveres med ris
Ingredienser
- 4 store peberfrugter
- 1 bundt persille
- 4 fed hvidløg
- 1 stort løg
- 4 æg
- 1 stor kartoffel
- 2 friske chilifrugter (røde eller grønne)
- 1 tsk. karrypulver
- 1 ds. flået tomat
- ½ ds. kokosmælk – gerne ”light”
- Salt
- Peber
- 1 spsk. olie til stegning
Fremgangsmåde
- Halver peberfrugterne og rens dem for frø.
- Bring vand i kog i en gryde.
- Tag gryden af varmen og læg de halve peberfrugter i. Lad stå ca. ½ time, og lad dem derefter dryppe af.
- Hak persillen groft.
- Pil og hak løg og hvidløg fint.
- Kog æggene til de er hårdkogte og pil dem.
- Skræl kartoflen, skær den i tern på ca. 1 cm., og kog den mør.
- Hak æggene.
- Bland kartofler, æg, persille, løg, hvidløg og karrypulver sammen.
- Svits blandingen i lidt varm olie, og smag til med salt og peber.
- Fyld blandingen i de halve peberfrugter.
- Opvarm kokosmælk og flået, hakket tomat til kogepunktet i en gryde – smag til med salt og peber.
- Hæld tomatsovsen i et fad og læg peberfrugterne her i.