Krydrede grønne bønner
Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:
Alle retter serveres med ris
Ingredienser
- 1 kg friske grønne bønner
- 1 stilk citrongræs
- 4 fed hvidløg
- 1 stort løg
- 1 spsk. tørrede karryblade
- 3 tsk. karrypulver
- 1 tsk. bukkehornsfrø
- 1 limefrugt
- Salt
- Peber
- 1 spsk. olie til stegning
Fremgangsmåde
- Vask og skær bønnerne i skrå stykker på ca. 1-2 cm.
- Skær citrongræs i stykker på ca. 3 cm.
- Pil og hak løg og hvidløg fint.
- Bland alle ingredienser undtagen limefrugt sammen i en skål.
- Svits ingredienserne på en pande med varm olie til bønnerne er møre og sprøde.
- Tilsæt saften fra limefrugten.
- Smag til med salt og peber.