Gulerødder i kokoscreme
Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:
Alle retter serveres med ris
Ingredienser
- 1 kg friske gulerødder
- 1 stilk citrongræs
- 2 friske chilifrugter (røde eller grønne)
- 4 fed hvidløg
- 1 stort løg
- 3 tsk. stærkt karrypulver
- 2 tsk. chilipulver
- 1 tsk. bukkehornsfrø
- ½ stang kanel
- ½ ds. kokosmælk – evt. ”light”
- Salt
- Peber
- 1 spsk. olie til stegning
Fremgangsmåde
- Skær citrongræs i stykker på ca. 3 cm.
- Bræk den halve kanelstang i 2-3 stykker.
- Skær chilifrugterne i stykker på ca. 1 cm.
- Pil og hak løg og hvidløg fint.
- Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.
- Bland alle ingredienser undtagen kokosmælk sammen i en skål.
- Svits ingredienserne på en pande med varm olie til de er gyldne.
- Tilsæt kokosmælk og lad simre ved svag varme ca. 20 minutter til gulerødderne er møre og sprøde.
- Smag til med salt og peber.