Kikærter i tomatsauce
Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:
Alle retter serveres med ris
Ingredienser
- 150 gram kikærter
- 1 ds. flået tomat
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- 1 dl. kokosmælk
- 1 spsk. paprika
- ½ tsk. chilipulver
- 1 grønsagsbouillonterning
- Salt
- Peber
- 1 spsk. olie til stegning
Fremgangsmåde
- Læg kikærterne i blød i vand natten over.
- Løg og hvidløg hakkes groft.
- Opvarm olien i en gryde.
- Svits løg, hvidløg og kikærter i 7-8 minutter.
- Tilsæt paprika og chilipulver.
- Opløs bouillonterningen i 1 dl. kogende vand.
- Tilsæt kokosmælk, flået tomat og grønsagsbouillon.
- Lad retten simre i 10 minutter.
- Smag til med salt og peber.