Sri Lankansk mad på dansk:
Kikærter i tomatsauce

Kikærter i tomatsauce

Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:

Alle retter serveres med ris

Ingredienser

  • 150 gram kikærter
  • 1 ds. flået tomat
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 dl. kokosmælk
  • 1 spsk. paprika
  • ½ tsk. chilipulver
  • 1 grønsagsbouillonterning
  • Salt
  • Peber
  • 1 spsk. olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Læg kikærterne i blød i vand natten over.
  2. Løg og hvidløg hakkes groft.
  3. Opvarm olien i en gryde.
  4. Svits løg, hvidløg og kikærter i 7-8 minutter.
  5. Tilsæt paprika og chilipulver.
  6. Opløs bouillonterningen i 1 dl. kogende vand.
  7. Tilsæt kokosmælk, flået tomat og grønsagsbouillon.
  8. Lad retten simre i 10 minutter.
  9. Smag til med salt og peber.
Billede af Kikærter i tomatsauce
Kikærter i tomatsauce