Sri Lankansk mad på dansk:
Porrer med kanelsovs

Porrer med kanelsovs

Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:

Alle retter serveres med ris

Ingredienser

  • 2 bundter porrer
  • 1 kanelstang
  • 1 tsk. bukkehornsfrø
  • 2 spsk. stærkt karrypulver
  • 1 løg
  • ½ ds. kokosmælk (gerne light)
  • 1 tsk. hel kardemomme
  • 1 tsk. salt

Fremgangsmåde

  1. Rens porrerne og skær dem i skiver på ca. ½ cm.
  2. Hak løget groft.
  3. Læg alle ingredienser undtagen kokosmælk i en gryde, og tilsæt 1 dl vand.
  4. Lad det koge ca. 10 minutter, til porrerne er møre.
  5. Tilsæt kokosmælk, og lade det koge op.
  6. Kog videre ved svag varme i ca. 5 min.
Billede af Porrer med kanelsovs
Porrer med kanelsovs