Græskarkarry
Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:
Alle retter serveres med ris
Ingredienser
- 250 gram græskar med skræl
- 1 løg
- 1 tsk. malede sennepsfrø
- 1 grøn chilifrugt
- 1 fed hvidløg
- 5 cm kanelstang
- 2 tsk. karrypulver
- 1 dl kokosmælk
- 1 spsk. rapsolie
- Salt
- Peber
Fremgangsmåde
- Skær græskarret i terninger på ca. 5 cm (med skræl)
- Bland karrypulver, 1 tsk. salt og sennepsfrø i græskarterningerne
- Hak chilifrugt, løg og hvidløg fint
- Varm olien i en gryde
- Tilsæt chilifrugt, løg, hvidløg og kanelstang
- Når løget er gyldent, tilsæt græskarterningerne
- Tilsæt ½ dl vand, og lad retten koge ved svag varme, til græskarret er mørt
- Tilsæt kokosmælk og lad retten simre ca. 15 min.