Okra i karry
Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:
Alle retter serveres med ris
Ingredienser
- 250 gram okra
- 2 spsk. stærkt karrypulver
- 1 løg
- 1 bundt persille
- 1 tsk. chilipulver
- 1 stilk citrongræs
- 1 fed hvidløg
- 1 limefrugt
- ½ ds. kokosmælk (gerne light)
- Salt
- Peber
- 1 spsk. rapsolie til stegning
Fremgangsmåde
- Vask okrafrugterne grundigt.
- Vask persillen og hak den groft.
- Pil og hak løg og hvidløg groft.
- Skær citrongræs i stykker på ca. 3 cm.
- Varm lidt rapsolie på en pande.
- Svits løg, hvidløg og citrongræs til løgene er klare.
- Tilsæt karrypulver og chilipulver, og lad det svitse med et øjeblik.
- Tilsæt okra, og steg i ca. 5 minutter ved høj varme.
- Skru ned for varmen, og tilsæt kokosmælk og persille. Steg ved svag varme ca. 20 minutter.
- Smag til med salt og peber, og tilsæt saften af limefrugten.