Sri Lankansk mad på dansk:
Linser i karry

Linser i karry

Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:

Alle retter serveres med ris

Ingredienser

  • 150 gram røde linser
  • 1 finthakket løg
  • 2 tsk. karry
  • ½ kanelstang
  • 4 karryblade
  • 1 tsk. salt
  • 1½ dl. kokosmælk

Fremgangsmåde

  1. Skyl linserne grundigt
  2. Knæk den halve kanelstang i stykker på ca. 2 cm.
  3. Bland alle ingredienser bortset fra kokosmælken sammen i en gryde.
  4. Tilsæt 3 dl. vand
  5. Kog blandingen til linserne er møre. (ca. 20 minutter). Linserne er færdige, når de er gule.
  6. Tilsæt kokosmælken.
  7. Bring retten i kog.
Billede af Linser i karry
Linser i karry