Tunsteaks
Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:
Alle retter serveres med ris
Ingredienser
- 4 tunsteaks
- 3 spsk. sennepsfrø
- ½ løg
- Saften af 1 limefrugt
- ½ spsk. salt
- Peber
- 4 fed hvidløg
- 3 spsk. rapsolie
Fremgangsmåde
- Vask og aftør tunsteaks.
- Mal sennepsfrøene i en morter.
- Løg og hvidløg hakkes fint.
- Bland saften af 1 limefrugt med de malede sennepsfrø.
- Fordel limesaften med sennepsfrø over fisken, og lad den trække ca. ½ time.
- Opvarm ca. 3 spsk. rapsolie på en pande.
- Svits løg og hvidløg på panden til løget bliver gyldent.
- Læg forsigtigt tunsteaks på panden og steg ved lav varme til fisken er mør (ca. 5 minutter på hver side, afhængigt af tykkelse).
- Smag til med salt og peber