Sri Lankansk mad på dansk:
Tunsteaks

Tunsteaks

Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:

Alle retter serveres med ris

Ingredienser

  • 4 tunsteaks
  • 3 spsk. sennepsfrø
  • ½ løg
  • Saften af 1 limefrugt
  • ½ spsk. salt
  • Peber
  • 4 fed hvidløg
  • 3 spsk. rapsolie

Fremgangsmåde

  1. Vask og aftør tunsteaks.
  2. Mal sennepsfrøene i en morter.
  3. Løg og hvidløg hakkes fint.
  4. Bland saften af 1 limefrugt med de malede sennepsfrø.
  5. Fordel limesaften med sennepsfrø over fisken, og lad den trække ca. ½ time.
  6. Opvarm ca. 3 spsk. rapsolie på en pande.
  7. Svits løg og hvidløg på panden til løget bliver gyldent.
  8. Læg forsigtigt tunsteaks på panden og steg ved lav varme til fisken er mør (ca. 5 minutter på hver side, afhængigt af tykkelse).
  9. Smag til med salt og peber
Billede af Tunsteaks
Tunsteaks