Linser med spinat
Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:
Alle retter serveres med ris
Ingredienser
- 250 gram røde linser
- 1 kg frisk spinat
- 1 fed hvidløg
- 1 stort løg
- 1 tsk. gurkemeje
- 1 tsk. bukkehornsfrø
- ½ stang kanel
- ½ ds. kokosmælk – gerne ”light”
- Salt
- Peber
- 1 spsk. olie til stegning
Fremgangsmåde
- Skyl linserne og kog dem ca. 15 minutter – til linserne er gule
- Skyl spinaten grundigt og tilsæt den til linserne - koges videre et par minutter.
- Pil og hak hvidløg og løg fint.
- Bræk kanelstangen i 2-3 stykker.
- Varm olien op i en gryde.
- Svits hvidløg, løg, gurkemeje, bukkehornsfrø og kanel i gryden.
- Tilsæt linser, spinat og kokosmælk.
- Smag til med salt og peber.