Sri Lankansk mad på dansk:
Linser med spinat

Linser med spinat

Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:

Alle retter serveres med ris

Ingredienser

  • 250 gram røde linser
  • 1 kg frisk spinat
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stort løg
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 1 tsk. bukkehornsfrø
  • ½ stang kanel
  • ½ ds. kokosmælk – gerne ”light”
  • Salt
  • Peber
  • 1 spsk. olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Skyl linserne og kog dem ca. 15 minutter – til linserne er gule
  2. Skyl spinaten grundigt og tilsæt den til linserne - koges videre et par minutter.
  3. Pil og hak hvidløg og løg fint.
  4. Bræk kanelstangen i 2-3 stykker.
  5. Varm olien op i en gryde.
  6. Svits hvidløg, løg, gurkemeje, bukkehornsfrø og kanel i gryden.
  7. Tilsæt linser, spinat og kokosmælk.
  8. Smag til med salt og peber.
Billede af Linser med spinat
Linser med spinat