Sri Lankansk mad på dansk: Chilifrikadeller

Chilifrikadeller

Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:

Alle retter serveres med ris

Ingredienser

  • 500 gram hakket skinkekød
  • 2 friske korianderstilke
  • 4 røde chilifrugter
  • 1 dl røde linser
  • 1 æg
  • 1 løg
  • Salt
  • Peber
  • Smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. Skyl linserne og kog dem med lidt salt i ca. 10 minutter, til linserne bliver gule.
  2. Pil og hak løget fint.
  3. Vask koriander og hak dem groft.
  4. Skær chilifrugterne i tynde skiver.
  5. Rør hakket kød, koriander, chilifrugter, linser, æg og løg sammen med lidt salt og peber.
  6. Form som frikadeller, og steg dem på en pande til de er gennemstegte (ca. 10 min. på hver side).
Billede af Chilifrikadeller
Chilifrikadeller