Korianderkylling
Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:
Alle retter serveres med ris
Ingredienser
- 4 kyllingelår med overlår
- 4 små chilifrugter
- 1 bundt (ca. 50 gram) frisk koriander
- 1 stilk citrongræs
- 50 gram frisk ingefær
- 4 fed hvidløg
- 1 stort løg
- 2 store modne tomater
- ½ ds. kokosmælk (evt. light)
- Salt
- Peber
- 1 spsk. olie til stegning
Fremgangsmåde
- Skær citrongræs i stykker på ca. 3 cm.
- Skræl og skær ingefæren i skiver.
- Pil og hak løg og hvidløg.
- Hak tomaterne groft.
- Skyl korianderstilkene grundigt og hak dem groft.
- Varm olien op i en gryde.
- Tilsæt løg, hvidløg, citrongræs og ingefær.
- Brun kyllingestykkerne i gryden, og lad stå ved svag varme ca. 1 time.
- Tilsæt tomat og koriander, og lad det stege videre ved svag varme ½ time.
- Tilsæt kokosmælk og hele chilifrugter, og lad det koge op.
- Fjern eventuelt chilifrugterne, og smag til med salt og peber.