Æg i krydret sauce
Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:
Alle retter serveres med ris
Ingredienser
- 4 æg
- 1 stort løg
- 2 friske, grønne chilifrugter
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. karryblade
- 1 stilk citrongræs
- 1 pandanblad
- 2 tsk. stærkt karrypulver
- ½ ds. kokosmælk (gerne light)
- Salt
- Peber
- 1 spsk. olie til stegning
Fremgangsmåde
- Kog æggene til de er hårdkogte, og lad dem køle af
- Pil de afkølede æg
- Pil og hak løg og hvidløg fint
- Skær citrongræs og pandan-blad i stykker på ca. 3 cm.
- Skær chilifrugterne i tynde skiver
- Varm olien op i en gryde
- Tilsæt karrypulver og lad det bruse af
- Tilsæt løg, hvidløg, karryblade, citrongræs og pandanblad og svits et øjeblik
- Skru ned for varmen og tilsæt forsigtigt de pillede, hårdkogte æg
- Tilsæt kokosmælk og rør forsigtigt rundt, så æggene ikke går i stykker
- Smag til med salt og peber