Foreller i karrysauce
Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:
Alle retter serveres med ris
Ingredienser
- 4 friske foreller
- 1 tsk. chilipulver
- 2 tsk. stærkt karrypulver
- 1 stilk citrongræs
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 limefrugt
- 1 tsk. bukkehornsfrø
- 1 pandan-blad
- 1 ds. kokosmælk (gerne light)
- Salt
- Peber
- 1 spsk. olie til stegning
Fremgangsmåde
- Pil og hak løg og hvidløg groft
- Skær citrongræs i stykker på ca. 2 cm
- Varm olien op på en pande
- Svits løg og hvidløg til løget er gennemsigtigt
- Tilsæt citrongræs, pandanblad og bukkehornsfrø, og lad det svitse et par minutter
- Læg forsigtigt forellerne på panden, og lad dem stege ca. 5 minutter på hver side ved jævn varme, til fisken er mør
- Tilsæt kokosmælk, og lad retten koge op ved svag varme
- Tilsæt saften af limefrugten og smag til med salt og peber