Lammekoteletter i tomatsauce
Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:
Alle retter serveres med ris
Ingredienser
- 8 lammekoteletter
- 1 spsk. karrypulver
- 1 stilk citrongræs
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 limefrugt
- 3 stilke frisk koriander
- 2 store kartofler
- 4 friske chilifrugter
- 1 ds. kokosmælk (gerne light)
- 1 ds. hakket, flået tomat
- Salt
- Peber
- 1 spsk. olie til stegning
Fremgangsmåde
- Pil og hak løg og hvidløg groft.
- Skræl kartoflerne og skær dem i tern.
- Skær citrongræs i stykker på ca. 2 cm.
- Skær chilifrugterne igennem på langs.
- Rens og skær korianderstilkene i stykker på ca. 1 cm.
- Varm olien op på en pande, og svits løg og hvidløg til løget er gennemsigtigt.
- Brun koteletterne, og tilsæt kartofler og citrongræs.
- Lad det stege til kartoflerne er gyldne.
- Skru ned for varmen, og tilsæt flået tomat, koriander og kokosmælk.
- Læg retten i et ovnfast fad, og tænd ovnen på 200 grader.
- Lad retten bage på nederste rist i ovnen i ca. 20 minutter.
- Tag retten ud af ovnen, og tilsæt saften af limefrugten og smag til med salt og peber