Laksekoteletter i sennepssauce
Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:
Alle retter serveres med ris
Ingredienser
- 4 laksekoteletter
- 3 spsk. sennepsfrø
- 2 grønne chilifrugter
- 1 stykke ingefærrod (ca. 1 cm.)
- Saften af ½ citron
- ½ spsk. salt
- 5 fed hvidløg
- 1 løg
- 1 spsk. rapsolie
- ½ tsk. karrypulver
- 1½ dl. kokosmælk
Fremgangsmåde
- Vask og aftør laksekoteletterne.
- Mal sennepsfrøene i en morter.
- Chilifrugten, ca. 25 gram ingefærrod, løg og hvidløg skæres i små stykker.
- Bland saften af ½ citron med de malede sennepsfrø.
- Fordel citronsaften med sennepsfrø over fisken, og lad den trække ca. ½ time.
- Opvarm ca. 3 spsk. rapsolie på en pande.
- Svits karrypulver, chili, ingefærrod, løg og hvidløg på panden til løget bliver gyldent.
- Læg forsigtigt laksekoteletterne på panden og steg ved lav varme til fisken er mør (ca. 5 minutter på hver side, afhængigt af laksekoteletternes tykkelse).
- Hæld kokosmælken over fisken.
- Bring kokosmælken i kog ved svag varme.