Sri Lankansk mad på dansk: Rødbedesalat

Rødbedesalat

Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:

Alle retter serveres med ris

Ingredienser

  • 2 store rødbeder
  • 1 stort løg
  • 2 hårdkogte æg
  • 1 grøn chilifrugt
  • Saften af ½ citron eller tilsvarende mængde hvidvinseddike
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Kog rødbederne med skind til de er møre
  2. Skræl de kogte rødbeder
  3. Skær rødbederne i tynde skiver eller stave
  4. Skær løget i tynde skiver
  5. Skær chilifrugten i tynde skiver
  6. Bland rødbede, løg og chili sammen med citronsaft (eller eddike) og salt og peber
  7. Del æggene i 4 dele og pynt salaten med æggene
Billede af Rødbedesalat
Rødbedesalat