Sri Lankansk mad på dansk:
Agurkesalat i kokosmælk

Agurkesalat i kokosmælk

Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:

Alle retter serveres med ris

Ingredienser

  • 1 agurk
  • 1 rødløg
  • 1 rød chilifrugt
  • 4 spsk. kokosmælk
  • Saften af ½ citron
  • ½ tsk. sennepsfrø
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Mal sennepsfrøene i en morter.
  2. Skræl agurken og skær den i tynde skiver.
  3. Pil rødløget og skær det i tynde skiver.
  4. Skær chilifrugten i tynde skiver.
  5. Fordel agurkeskiver, løgringe og chili på et fad.
  6. Hæld kokosmælken og saften af ½ citron over.
  7. Drys med salt, peber og malede sennepsfrø.
Billede af Agurkesalat i kokosmælk
Agurkesalat i kokosmælk